Hidrostal pompen / Alles over de Hydrostal pomp bij Pompdirect

PompDirect

HIDROSTAL onderwaterpomp / dompelpomp voor toepassing als vuilwaterpomp en afvalwaterpomp, ook in meerfase stromen en viskeuze vloeistoffen. Hidrostal pompen zijn verkrijgbaar met diverse opties; eigen koelmantel (voor droge opstelling) emc kabel, sealkamer en lagertemperatuur beveiliging. Hidrostal dompelpompen zijn verkrijgbaar in gietijzer, chroomstaal, RVS 316 en in Atex.
Capaciteit: 10 tot 2000 m3/h
Opvoerhoogte: maximaal 70 mvk

Onderwaterpomp

HIDROSTAL lagerstoel pomp met schroefcentrifugaal waaier. Hidrostal is Flexibel gekoppeld verkrijgbaar met direct aangeflensde e-motor of langgekoppelde lagerstoel. Ook kent Hidrostal pompen in verticale opstellingen. Hidrostal pompen zijn verkrijgbaar in gietijzer, chroomstaal en RVS 316 ook zijn deze pompen in ATEX.
Capaciteit: 10 tot 2000 m3/h
Opvoerhoogte: maximaal 70 mvk

Droogopgesteldepomp

HIDROSTAL axiaalflow pomp of axiaalpomp, deze onderwaterpompen worden veel toegepast in oppervlakte water. Deze Hidrostal pomp is voorzien van een speciaal geconstrueerd pomphuis, hierbij verlaat het water de Hidrostal in axiale richting. Hidrostal axiaal pompen zijn verkrijgbaar in gietijzer, met evt. RVS 316 waaier en in Atex.
Capaciteit: 1 tot 100 m3/min
Opvoerhoogte: 0.3 tot 13 mvk
Vermogens: 1.1 tot 132 kW

Axiaalflow

HIDROSTAL foodpomp met gesloten schroefcentrifugaal waaier. Deze Hidrostal pomp is ooit ontwikkeld voor het ver pompen van levende vis. Door de speciale vormgeving van de Hidrostal pomp en de lage toerentallen zorgt dit voor een minimale product beschadiging. De Hidrostal foodpomp is verkrijgbaar in gietijzer of RVS 316.
Capaciteit: 30 tot 700 m3/h
Opvoerhoogte: 2 tot 20 mvk

Foodpomp